Om oss

GODKJENT LÆREBEDRIFT

Hva jobber vi med

Hovedvekten ligger på grønt vedlikehold og skjøtsel, med Statens Vegvesen som en av de største kundene. Arentz og Munkeby tar i hovedsak på seg oppdrag på aksen Trondheim – Steinkjer. Driften er sesongbasert med oppstart rundt påske og arbeid fram til jul.

EKTE KJÆRLIGHET FOR FAGET

Historien startet her

Firmaet ble etablert av Rannveig Munkeby Arentz og Ragnar Montgrove Arentz i 1987. Rannveig er opprinnelig fra Munkebygrenda på Levanger og møtte Ragnar da de studerte ved Statens gartnerskole på Jensvoll.

Vi har våre lokaler i Stokkanvegen 29 i Åsen, sentralt plassert i Trøndelag. Fra 1988 har bedriften vært godkjent lærebedrift i anleggsgartnerfaget. 11 lærlinger har fått sin utdanning hos oss.

Bedriften er medlem av SOA, Senter for Opplæring i Anleggsgartnerfaget og av NAML, Norsk Anleggsgartnere – Miljø og Landskapsentreprenører.

Daglig leder, Ragnar Johannes Arentz, begynte å jobbe i familiebedriften etter at han ble uteksaminert som anleggsgartner fra Staup videregående skole i 1999. I 2020 ble bedriften Miljøfyrtårnsertifisert.

BARBARA MICHALSKA

Møt vår landskapsarkitekt

Barbara Michalska er vår dyktige landskapsarkitekt. Hun er fryktløs, utforskende og meget profesjonell. Hun lager fotorealistiske visualiseringer med 3D-teknologi. Barbara har kunnskap og erfaring fra Kina, Norge, Polen og Spania. Hun er inspirert av østlige filosofier om å opprettholde balanse og sammenheng mellom naturen og det urbane. Hun elsker offentlige rom, god og kreativ design og tidløs eleganse. Hennes arbeidsområder: Park, torg, offentlige rom, hage, boligområder, grøntområder, grønne tak, vertikale vegger, historiske områder, gatemøbler og lekeplasser m.m.

Liskifer
Trepro
Heimdal Granitt og Betong
blianleggsgartner.no
Asak miljøstein
Godkjent lærebedrift
Mesterbedrift
Miljøfyrtårn
NAML